Zondagmiddag 10 december is er weer een concert, dit keer in kerstsferen. De inloop is vanaf 14.30u. en de bar is dan geopend. Tevens is er gelegenheid om lootjes te kopen voor de loterij met mooie prijzen.

Vanaf 14.45u. is er een muzikale omlijsting gespeeld door de leden van KnA met een christmas non-stop medley gearrangeerd door Dick.

Dan beginnen we om 15.00u. met een welkomstwoord door onze voorzitter Paula, waarna het concert begint.

Het programma voor de pauze zal bestaan uit een kerstverhaal, ‘ Het bijzondere kerstfeest van vadertje Panov’ van Leo Tolstoj voorgelezen door Remmie, Desiree, Mike, Dieke en Monique, afgewisseld met toepasselijke muziek.

In de pauze is er weer gelegenheid om loten te kopen, waarvan de opbrengst voor de clubkas is.

Na de pauze beginnen Yvonne op de dwarsfluit en Ingrid op de piano. Zij zullen samen een kerstlied spelen.

Daarna is het de beurt aan het Jeugd Orkest Uithoorn, die 5 stukken ten gehore zullen brengen.

Het jeugdorkest is een initiatief van cellodocent Bas van de Waard en koperdocent Dick Hesselink en zijn begin 2023 voor het eerst bij elkaar gekomen. Zij waren van mening dat het een gemiste kans is dat er in Uithoorn, waar veel door jonge muzikanten aan muziek wordt gedaan, geen mogelijkheid bestaat om dat samen te doen. Want, en dat ervaren wij elke week, wat is er leuker om samen een muziekstuk in te studeren en naar een eindpresentatie te werken. Momenteel is de bezetting van 10 kinderen op gitaar, cello, viool, sopraansaxofoon, fluit, piano en drums. Voor meer informatie, kijk op de website

www.jeugdorkest-uithoorn.nl

Dan is het de beurt aan onze leden die in het ensemble van Bob spelen. Zij zullen 3 stukken laten horen.

Waarna het orkest een 6-tal kerstarrangementen zal spelen.

Als afsluiting wordt er door het orkest en het jeugdorkest het bekende kerstlied gespeeld, ‘ We wish you a merry christmas’ en hopen dat het publiek hier enthousiast in mee gaat en uit volle borst mee zullen zingen. Geen zorgen over de tekst, want die zal worden uitgedeeld.

Later meer…