Het definitieve programma van ons kerstconcert is bekend.

14.30u. – 15.00u.

Inloop van het publiek, het orkest speelt vanaf 14.45u. een ‘Christmas non stop’ medley gearrangeerd door Dick. Er is gelegenheid om loten te kopen voor de loterij.

15.00u.

Welkomstwoord door de voorzitter Paula

Na het welkomstwoord begint het kerstverhaal ‘Het bijzondere kerstfeest van vadertje Panov’

Het verhaal wordt voorgelezen door achtereenvolgens Remmie, Desiree, Mike, Dieke en Monique. Tussen de voorlezers zijn er dan toepasselijke kerstliederen gespeeld door het orkest. Dit zijn achtereenvolgens ‘De herdertjes‘, ‘Midden in de winternacht’, ‘We wish you a merry x-mas‘, ‘Nu sijt welle come‘, ‘Er is een roos ontloken‘.

Pauze

In de pauze is er weer gelegenheid om loten te kopen. Tevens zal de bar open zijn.

Na de pauze is het de beurt aan het jeugdorkest olv Dick

Het jeugdorkest bestaat uit de volgende instrumenten met hun bespelers, piano Daphne, Iksha en Tony, cello Kaira en Vivienne, viool Ryan en Lola, gitaar Miquel, sopraansax Jimi, tenorsax Jakim, dwarsfluit Naud, slagwerk Ishana

Zij spelen de volgende (kerst)muziek: ‘Good king wencelas’, ‘Er is een kindeke’, ‘Do re mi’, ‘Stille nacht’, ‘Deck the halls’, ‘Jingle bells’. Daarnaast is er nog een menuet gespeeld door Daphe op de piano en Vivienne op de cello en ‘Staccato blues‘ een solo door Jakim op de tenorsax.

Daarna horen we het ensemble olv Bob, zij zullen 3 stukken spelen waarna Yvonne op de dwarsfluit en Ingrid op de piano ‘Oh holy night‘ zullen spelen, een duet voor piano en fluit.

Daarna is het weer de beurt aan het orkest met de volgende muziek waarbij de titel niet onmiddelijk het idee van kerstmuziek oproept maar het wel degelijk is. Deze muziek is gearrangeerd door Dick:

Fanfare, Intermezzo, Finale, Rudolf de red nose, Winterwonderland, Er is een kindeke

En tot slot hopen we het publiek mee te krijgen met de meezinger ‘We wish you a merry christmas’

Tot slot zal de trekking van de loterij plaats vinden en zal de bar ook weer geopend zijn zodat we met z’n allen nog even na kunnen praten en genieten van deze middag.