Donateurs

steun ons

Steun ons

Donateurs zijn erg belangrijk voor het verenigingsbestaan, en wij kunnen uw steun goed gebruiken.

KnA concentreert zich op verschillende stijlen muziek voor iedereen in een moderne setting. Dit kan niet zonder uw hulp.

Word daarom donateur!

Wilt u donateur worden van KnA dan kun u uw naam en jaarlijks gewenst donatie bedrag doorgeven aan het secretariaat van KnA via een email.

kna.secretariaat@gmail.com

U wordt dan uitgenodigd voor de komende concerten van KnA

 Namens alle orkestleden alvast hartelijk dank!

Sponsorkliks

Wilt u geen donateur worden maar toch KnA ondersteunen dan kunt u dat doen dmv sponsorkliks. Hieronder volgt een uitleg hoe u dat kunt doen. 

Door iedere online aankoop die u  bij één van de aangesloten webshops doet kunt u een bedrag sponsoren aan  KnA zonder dat het u extra geld kost! 

Hoe werkt het:

Op de website van sponsorkliks staat ook een filmpje met uitleg

Ga via onderstaande link naar de website van sponsorkliks naar de pagina van KnA Uithoorn:

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12332

Je ziet dan allemaal verschillende logo’s van zeer uiteenlopende webshops. Klik op de shop van je keuze, zoals bv de Hema, Coolblue, Bol.com etc., en je wordt automatisch doorgestuurd naar de desbetreffende webshop en kan je je bestelling plaatsen en wordt er automatisch een percentage van je aankoop op de rekening van KnA gestort. De percentages staan ook aangegeven bij de logo’s

 Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van KnA. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol een commissie uit en profiteert KnA hier direct van!

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch KnA weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor KnA is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert KnA niets op.

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Hopelijk is deze uitleg duidelijk genoeg zodat we nu allemaal onze online inkopen doen via de sponsorkliks!