ZANGTALENTEN OP BASISSCHOLEN UITHOORN GEZOCHT


Zaterdag 17 juni wordt de Amstel het decor van een groots opgezet AmstelProms concert. Een orkest met 50 muzikanten, een koor met 80 leden, solo zangers en zangeressen, een popband en meer gaan gezamenlijk een fantastisch concert geven op de evenementensteiger aan de Amstelkade. Het concert wordt gecombineerd met een mini culinair waarin van 16:00 uur gasten onder het genot van een hapje en een drankje worden vermaakt door muzikale ensembles en andere shows. De echte VIPs kopen tribuneplaatsen waardoor ze direct voor het podium zitten en de overige gasten kunnen kosteloos op de kade of vanaf een bootje meeluisteren.

Het concert start om 20:30 uur. Aan het concert doet ook een kinderkoor mee. De nummers “Another brick in the wall” van Pink Floyd en Ciske de Rat’s “Zo verdomd alleen” worden ondersteund door het kinderkoor en er wordt nog een eigen nummer gezongen.

Het AmstelProms kinderkoor willen we opbouwen uit de 5 meest getalenteerde muzikantjes per basisschool in Uithoorn. Iedere basisschool wordt gevraagd de 5 meest getalenteerde zangers en zangeressen te selecteren. Iedere school kan dit zelf bepalen, maar de kinderen kunnen ook zichzelf aanmelden bij de organisatie.

De kinderen moeten uit de groepen 7 en 8 komen en de organisatie rekent erop dat alle basisscholen in Uithoorn eraan meewerken.

Na de meivakantie wordt begonnen met de repetities voor het kinderkoor.

Als uw kind mee wil zingen in dit kinderkoor en in groep 7 of 8 zit, stuur dan een email met de naam, leeftijd en j/m van uw kind naar marco@amstelproms.nl en we nemen snel contact met u op.