Zangers en zangeressen gezocht voor AmstelProms


Op 14 juli wordt AmstelProms 2018 georganiseerd. Het grootse concert met 60 man sterk orkest en 100 man groot koor wat vorig jaar enkele duizenden mensen op de been bracht op de kade langs de Amstel in Uithoorn. Net als vorig jaar wordt er ook dit jaar weer gewerkt met lokale zangers en zangeressen. Het programma van dit jaar is een combinatie van klassiek, opera en popmuziek. Voor ieder wat wils dus en een zeer gevarieerde avond met prachtige en herkenbare muziek.

 

Binnenkort worden er audities georganiseerd voor zangers en zangeressen die graag zouden willen optreden als solo zanger(es) in 1 van de popmuziek stukken die door het AmstelProms orkest gespeeld gaan worden. De audities vinden in de maand mei plaats en we zoeken zangers en zangeressen voor een aantal muziekstukken. Denk je dat jouw stem goed past bij deze nummers en wil je graag meedoen? Geef je dan op voor de audities door een email te sturen naar info@amstelproms.nl. Er wordt daarna zsm contact met je gezocht om verdere afspraken te maken. De stukken waarvoor je auditie kunt doen zijn de volgende:

 

  • Een Joe Cocker medley
  • Barcelona (Freddie Mercury en Montserrat CabellĂ©
  • Het duet Zonder Jou (Paul de Leeuw en Simone Kleinsma)
  • Hold back the river (James Bay)
  • You’re the voice (John Farnham)
  • Why tell me why (Anita Meyer)

 

Vind je het nou wel leuk om te zingen, maar toch liever in het grote AmstelProms koor en niet als solist? Ook dan kun je je opgeven voor een email te sturen naar het hierboven genoemde email adres.

 

Opera audities

 

Er kunnen zich ook nog steeds mensen aanmelden voor de opera workshop of voor de audities van 1 van de opera nummers die ten gehore gaan worden gebracht:

 

  • La Traviata (Verdi)
  • O mio Babino Caro (Puccini)
  • Funiculi Funicula (Turco)

 

Mocht u zelf een goede zanger of zangeres zijn, geef u dan op voor de audities en u kunt misschien wel meezingen op dit grootste muzikale evenement van Uithoorn. Mocht u wat minder vertrouwen in uw eigen stem hebben, maar wel heel erg graag zingen, dan kunt u zeker meezingen in het AmstelProms koor.

Kent u misschien mensen met een heel erg mooie stem? Laat het ons dan ook weten, of attendeer ze even op deze mogelijkheid.

 

Meer informatie over AmstelProms 2018 kunt u vinden op www.amstelproms.nl