VOORBEREIDING AMSTELPROMS 2020 IN VOLLE GANG


Op 20 juni 2020 gaat AmstelProms weer plaatsvinden en, op veler verzoek, gaat AmstelProms terug naar de kade!

Na een uitstapje naar het evenementen terrein, heeft de organisatie toch besloten hun uiterste best te gaan doen om het evenement weer terug te brengen naar de kade. Het evenemententerrein is geweldig voor wat betreft de logistiek en voorzieningen maar het heeft helaas veel minder sfeer. Die sfeer is juist het belangrijkste voor AmstelProms; zij aan zij op de kade, genieten van heerlijke muziek. Dat schept een band en zo moet het zijn.

AmstelProms Koor
Ook dit jaar komt er natuurlijk weer een AmstelProms Koor o.l.v. Ferdinand Beuse; de repetities hiervoor starten vanaf dinsdag 14 april en je kunt je nu al opgeven via www.vocalcompany.nl. Daarnaast zullen er ook weer een aantal solisten meedoen aan AmstelProms, hiervoor zullen audities gepland worden. Daarover binnenkort meer in deze krant.

Orkest
Ook dit jaar zal het AmstelProms Orkest weer bestaan uit leden van het KnA Orkest en Sursum Corda. Echter, in het kader van Uithoorn 200 jaar, zouden wij, als organisatie, het geweldig vinden wanneer het orkest uitgebreid zou kunnen worden met andere orkesten en/of gelegenheids muzikanten. Heb je belangstelling om mee te spelen? Of wil je met je orkest meedoen? Laat het ons weten! Hoe groter het orkest hoe mooier.

Sponsors
Wanneer AmstelProms weer terug gaat naar de kade brengt dat wel een berg extra voorbereiding en ook meer kosten met zich mee. Bijvoorbeeld; om iedereen goed te laten genieten van wat er op het podium gebeurt zijn er extra pontons nodig. Zo kan er een stage gemaakt worden ter hoogte van de Julianalaan, daardoor is er veel meer ruimte voor publiek. Langs deze weg doen we dan ook een oproep voor sponsoren. Er zijn verschillende sponsorpakketten en vanaf 250 euro kunt u al meedoen. Er zijn mooie mogelijkheden voor promotie van uw bedrijf op het evenement! Vindt u het leuk om dit mooie Uithoornse evenement te ondersteunen? Neem dan contact op met marco@amstelproms.nl .