Voice Kids AmstelProms in Uithoorn


Op zaterdag 14 juli aanstaande wordt de eerste Voice Kids AmstelProms georganiseerd. Zangtalenten uit de regio worden gevraagd zich in te schrijven voor Voice Kids AmstelProms met een nummer naar keuze. Vanaf 16:00 uur laten de zangers en zangeressen tot en met 15 jaar oud om de beurt op het grote toneel voor een muzikale jury horen waarom zij denken DE stem van AmstelProms Uithoorn 2018 te zijn.

Meisjes en jongens en hun ouders uit de regio kunnen zich opgeven door een email te sturen naar voicekids@amstelproms.nl met daarin vermeld:

  • Naam zanger/zangeres
  • Naam en email adres ouders
  • Telefoonnummer ouders
  • Woonplaats
  • Leeftijd
  • Jongen/meisje
  • Nummer wat gezongen gaat worden

Winnaar mag optreden tijdens AmstelProms concert

Voor het toneel staat een grote tribune waarop de ouders, opa’s en oma’s en vrienden kunnen komen kijken. Op de evenementensteiger op de Wilhelminakade staat een groot podium waar iedere deelnemer wordt beoordeeld door de jury en te horen krijgt van conservatorium geschoolde juryleden wat ze van het optreden vonden.

Gedurende de Voice Kids AmstelProms competitie kan op de kade al worden genoten van een hapje en een drankje, verzorgd door plaatselijke horecaondernemers zoals Geniet aan de Amstel, De Spaanse Schuur, De Viskeuken en La Nuova Riva. Café de Gevel verzorgt de drankjes vanaf de grote buitenbar.

Aan het eind van de middag wordt de winnaar bekend gemaakt en die mag zijn of haar nummer nog een keer voor het publiek ten gehore brengen. Daarnaast wordt de winnaar uitgenodigd om ook ’s avonds tijdens het grote AmstelProms concert het nummer te komen zingen voor het massaal aanwezige publiek op de tribune en de kade.

Meer informatie over Voice Kids AmstelProms op 14 juli vindt u op www.amstelproms.nl . Voor vragen kunt u een email sturen naar voicekids@amstelproms.nl