KNA TROTS OP GEDECOREERDE HUUB RIJNBEEK


Huub Rijnbeek, al bijna 60 jaar lid van KnA, mocht afgelopen woensdag in het Gemeentehuis een Lintje in ontvangst nemen van Burgemeester Oudshoorn.

Vele familie en vrienden waren hierbij aanwezig en Marco Lesmeister, voorzitter van KnA, gaf een ontroerende speech. In deze speech memoreerde hij aan het moment dat hij zelf als 13 jarig jongetje lid werd van de vereniging en dat hij vanaf dat moment kon vertrouwen en respect had voor de ‘rots in de branding van het peleton’. Huub stond op rechts. Huub bepaalde het tempo, Huub bepaalde de breedte van het peloton, in veel gevallen samen met zijn broer Hennie.

Huub is een imposante man. Een man die rechtdoor liep en de menigte ging vanzelf opzij.

Tijdens de vele concoursen, waarbij KnA meerdermaal Nederlands Kampioen is geworden, kon het peleton vertrouwen op Huub. Later ook nog als Tambour Maître in opvolging van Jan Vork. Huub heeft in alle onderdelen van KnA meegespeeld tot op de dag van vandaag! Daarnaast heeft hij in het bestuur gezeten en heeft altijd ontzettend veel vrijwilligerswerk voor de vereniging gedaan, samen met zijn vrouw Bea. Hij is nog steeds slagwerker bij het KnA Orkest en zet iedere week voor aanvang van de repetitie al het slagwerk klaar. Een flinke klus.
De leden van Muzievereniging KnA feliciteren langs deze weg nogmaals Huub Rijnbeek die dit lintje meer dan verdiend heeft.