KnA Orkest presenteert: Peter, de Wolf en vele anderen


Muzikaal sprookje ‘Peter en de Wolf’ in Uithoorn

Peter, de Wolf en vele anderen is het beroemde muzikale sprookje van Sergej Prokofjev gecombineerd met een aantal van de bekendste hedendaagse sprookjes van o.a. Harry Potter en The Pirates of the Carribean. De voorstelling wil de kracht van muziek laten zien en welke verhalen en avonturen je in de melodieën kan vinden. Prokofjev schreef zijn sprookje in de jaren ’30 van de vorige eeuw in opdracht van een jeugdtheater in Moskou. De muziek moest simpel en verstaanbaar zijn, en dus aantrekkelijk voor kinderen. Door de jaren heen is de compositie een groot succes geworden en heeft het inmiddels de status van klassieker voor jong en oud.

Het orkest van KnA is al een aantal weken aan het repeteren voor dit leuke evenement voor jong en oud. De verteller vertelt het verhaal van Peter en het orkest ondersteunt en beeldt de verschillende personages uit. Een heerlijke middag voor het hele gezin en een prachtige manier om de kinderen in aanraking te brengen met een stukje cultuur op een manier die past bij hun belevingswereld!

Op zondag 10 februari staan 2 voorstellingen gepland in het KnA gebouw om 13.00 en 15.00 uur, dat m.b.v. licht en decorstukken in een sprookjesachtige sfeer gebracht zo worden. Zet u het in de agenda? De kaarteverkoop via de website start in de tweede week van januari. Meer informatie volgt spoedig.

Poster A3 pedw 2019