AmstelProms laat Uithoorn lekker eten


De afgelopen week heeft de organisatie van AmstelProms het culinaire deel van het muzikale evenement ingevuld met enkele klinkende namen uit de Uithoornse Horeca. Het AmstelProms programma op 14 juli aanstaande begint al om 16:00 uur. We verwachten mooi weer en dan kunnen de mensen uit Uithoorn en de regio genieten van een hapje en drankje op de kade bij de evenementensteiger, waarbij we ook voor een muzikale aankleding zorgen. Iedereen kan gezellig op de kade komen kijken en luisteren en alvast in de juiste stemming komen voor het grote concert van die avond.

 

Vanaf 18:00 uur worden de mensen ontvangen die een VIP diner hebben besteld. Dat wordt een prachtige rode loper ontvangst voor alle gasten. De gastvouwen van Best Hostess begeleiden de mensen dan naar hun VIP tafel direct aan het podium, waar ze een heerlijke 4 gangen diner voorgeschoteld krijgen door restaurant Geniet aan de Amstel. Wendy Hoeve en Anouk Hoogstraten van Best Hostess en mede organisatoren van AmstelProms vertellen: “Wij zien de VIP tafels als een ideaal middel voor lokale bedrijven om met 6 mensen een enerverende muzikale avond te beleven, voorafgegaan door een fantastisch diner. We hebben gesproken met Ron Brussel en Peter van Reenen van restaurant Geniet aan de Amstel en zij hadden een geweldig idee over de invulling van het diner. We doen dus graag zaken met ze tijdens AmstelProms 2018.”

 

Naast de invulling van het VIP diner zijn nog 3 andere lokale Horeca ondernemingen actief op AmstelProms met eettentjes die voorafgaand, tijdens en na het AmstelProms concert aan het luisterende publiek heerlijke gerechten aanbieden. De Viskeuken gaat laten zien en proeven welke geweldig hoge eisen ze stellen aan de kwaliteit van hun visproducten. De broodjes paling, garnalen en haring zullen uitstekend smaken en menig visliefhebber zal hierdoor kennis maken met deze fantastische horeca gelegenheid in de Dorpsstraat in Uithoorn.

 

Voor de liefhebbers van Spaanse gerechten zal Rodi Schuurman van De Spaanse Schuur aanwezig zijn tijdens AmstelProms 2018. Rodi heeft een veelheid aan Iberische delicatessen zoals Pata Negra, Iberische ham en ambachtelijke kazen. De bezoekers van AmstelProms zullen dit zeker waarderen en kunnen proeven dat deze gerechten allemaal rechtstreeks uit Spanje zijn geïmporteerd.

 

Restaurant La Nuova Riva zorgt voor de Italiaanse invloed tijdens AmstelProms. Dit hernieuw geopende Italiaanse restaurant in de Willem Alexanderpoort is al meerdere keren door de AmstelProms organisatie uitgetest. Gastheer Salvatore Margheriti en chef Michele Nuccio bereiden specialiteiten uit de authentieke Italiaanse keuken bereid met de beste producten. De AmstelProms bezoekers zullen hun vingers erbij aflikken en zeker terugkeren naar dit geweldige restaurant.

 

“Wij zijn erg blij met deze 4 culinaire namen tijdens AmstelProms. Onze bezoekers kunnen op die manier genieten van lokale horeca, lokale muzikanten en lokale zangers en zangeressen. Dat is waar het allemaal om te doen was toen we hiermee begonnen: de talenten in en rondom Uithoorn een kans geven zich aan het grote publiek te tonen.” Aldus Marco Lesmeister van AmstelProms.

 

AmstelProms 2018 vindt plaats vanaf 16:00 uur op de Wilhelminakade in Uithoorn op zaterdag 14 juli aanstaande. Meer informatie vind je op www.amstelproms.nl. Mocht je zelf mee willen zingen in het koor of als solist van een popnummer of een operawerk, stuur dan een email naar info@amstelproms.nl.