40,50 en 60 plussers sluiten muziekproject bij KnA af


Afgelopen september is Muziekverening KnA met de tweede editie gestart van de Middelbare Muziek Meesters. Een project met als doel het stimuleren van het bespelen van een muziekinstrument door 40, 50 en 60 plussers. En wederom een groot succes! Er werd gestart met 15 deelnemers en zij zijn nu toe aan de eerste afronding.

Deze 15 muzikanten zullen het project op 18 maart afsluiten met een optreden tijdens het Sprookjesconcert van Muziekvereniging KnA. In de afgelopen weken hebben zij meegerepeteerd op de dinsdag bij het leerlingenorkest. En dat is ook precies wat KnA wil laten zien met dit project; in vrij korte tijd kun je met een beetje inzet al meespelen in een orkest. Dat is wat musiceren zo leuk maakt! Samen muziek maken in een orkest. Samen muziek maken inspireert en verbindt. Als je muziek maakt denk je even helemaal nergens anders aan en het verbreedt je sociale leven.

De verwachting is dan ook dat de meeste Muzikale Muziek Meesters hun lessen zullen blijven volgen en dat ze mee blijven spelen in het Leerlingenorkest. Inmiddels zijn de eerste leerlingen al doorgestroomd naar het KnA Orkest.

Het Sprookjesconcert vindt plaats op 18 maart vanaf 14 uur in het Muziekgebouw aan het Legmeerplein in Uithoorn. Entree is gratis.
Ben u ook geinteresseerd in het leren bespelen van een muziekinstrument en meespelen in een orkest? Neem dan contact op met kna.opleidingen@gmail.com