Twirlteam Starlight


Dans en Twirlteam Starlight houd zich bezig met dansen van 4 tot en met 8 jaar en een doorstroom naar twirlen vanaf 5 jaar. Onder het kopje Kids*Dance kunt u meer informatie vinden over het dansen. Twirlen is een combinatie van ritmisch gymnastiek, ballet en verschillende dansstijlen met een baton (de stok). We streven ernaar om aan minimaal 6 wedstrijden per jaar deel te nemen. Na twee keer plaatsingspunten te halen mag je naar de voorrondes van het NK. Starlight heeft een twirlteam, danstwirlteaSAM_1673ms, een pomteam en verschillende solistische onderdelen.

 

Trainingen

Wij trainen op woensdag van 16.30 tot 20.30u in verschillende groepen. Starlight bestaat uit enthousiaste meiden van 4 tot en met 16 jaar. Op zaterdag trainen de solisten van 8.30u tot 15.30u waar iedereen individueel les krijgt. Dit allemaal onder leiding van gediplomeerd docent Sandra Verseput.

 

Lid worden?

Natuurlijk zijn wij altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leden. Dus ben je opzoek naar een leuke sport? Ben jij 4 jaar of ouder? Hou je van dansen? Bewegen op muziek? Gezellig in een team? Eventueel solistisch of samen in een duo? Kom dan eens gerust kijken, probeer zelfs al mee te doen. Of neem contact op met het secretariaat ( kna.secretariaat@gmail.com). De eerste 4 lessen zijn gratis. Kijk ook op de website van Starlight.

SAM_1645