Kids*Dance


Kun jij niet stil zitten? Vind je het leuk om te dansen? Kom dan dansen bij Starlight Kids★dance. De danstechnieken worden op een speelse manier aangeboden. Ook zijn er verschillende optredens die op het programma staan. Onder andere Koningsdag, avondvierdaagse, diverse workshops en onze eigen uitvoering in februari en november.

De lessen worden verzorgd door gediplomeerd docent Sandra Verseput. Op dit moment bestaat kids dance al uit 9 enthousiaste dames. Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar meer lieve jongens en meiden die van dansen houden. Profiteer nu van de 4 tot 6 gratis lessen. Neem dan contact met ons op.

Informatie

Leeftijd: Jongens en meiden vanaf 4 tot en met 8 jaar.

Locatie: KnA gebouw : Legmeerplein 49 te Uithoorn

Wanneer: Woensdag van 16.45u – 17.15u.

Datum: Er kan op elk moment van het jaar worden ingestroomd. Van te voren dient u wel aan te melden via email. Voor de trainingsdagen en vakanties verwijzen wij u graag naar de agenda.

Aantal deelnemers: minimaal 3 maximaal 25

Docent: Sandra Verseput. Zij is een gediplomeerd dans- en twirldocent.

Kleding: Gymkleding

Informatie: Kids*Dance wordt er verschillende dansstijlen en op verschillende muziek gedanst. Kids dance wordt gecombineerd met Team 5. Team 5 zal dan ook ons promotie team zijn. Zij zullen deelnemen aan verschillende optredens.Het is bij ons ook mogelijk om te sporten met een sportpas.