ORKESTEN KNA EN TAVENU VERZORGEN CONCERT AAN DE AMSTEL


Afgelopen zondagmiddag hebben de orkesten van KnA en Tavenu een gezamenlijk concert verzorgd aan de Amstel tegenover Sjiek en Esplanade die ook sponsors waren van dit concert.

Het was een veelzijdig concert met het thema Water. Gelukkig was het prachtig weer en de terassen zaten dan ook stampvol. Het repertoire bestond uit klassieke nummers zoals Marine’s March en Admiral Spirit maar vooral ook veel populaire muziek zoals Frozen, Riverdance, The Pirates, Waterloopplein en Sailing. Het concert werd afgesloten met een stevig nummer: Smoke on the Water, een heerlijk nummer waar vooral de bas-instrumenten en de trombones zich heerlijk uit konden leven.

Al met al een geslaagd concert en dit zal volgend jaar zeker herhaald worden.

Muziekvereniging KnA maakt zich nu op voor de Open Dag op 25 september. Op deze middag kan een ieder die belangstelling heeft voor het leren bespelen van een muziekinstrument geheel vrijblijvend kennis maken met de docenten en de verschillende instrumenten. Diezelfde middag, om 16.00 uur, volgt wederom een buitenconcert van het Orkest van KnA: Het Flatconcert. Dit concert vindt plaats tussen de flats van Bijvoet, Madelief en Boterbloem.