Lessen


Je kunt bij KnA les nemen op vele verschillende instrumenten: trompet, slagwerk, drums, trombone, klarinet, dwarsfluit, saxofoon, piano, keyboard, hobo, piccolo, fagot, hoorn, tuba, viool, cello, etc. Mocht het instrument van jouw keuze er niet bij staan, vraag het dan even na.

Om les te kunnen nemen wordt je lid van de vereniging KnA. Dit geeft je toegang tot de lessen, het gebouw, de docenten en alle andere faciliteiten van de vereniging. KnA zorgt voor conservatorium opgeleide docenten waar je les kunt nemen op het instrument naar keuze. De docenten betaal je zelf. Wat je daarvoor betaalt is afhankelijk van de duur (doorgaans 20 of 30 minuten per keer) van de les en het aantal keren per jaar dat je les neemt (doorgaans iedere week buiten de schoolvakanties).

Een jaar lang lessen (circa 40 lessen per jaar) kost tussen de 400 en de 650 euro afhankelijk van de lengte van de les (20-30 min) en het tarief van de docent. KnA zorgt altijd voor professionele en betaalbare docenten.

De dagen waarop les gegeven wordt is afhankelijk van de docent. In overleg is altijd wel een mouw te passen aan de beschikbaarheid van een goede docent.